Přijmou politici a vítací aktivisti svůj díl viny za to, co se stalo ve Francii?

14. 11. 2015 2:51:34
Přála bych si, aby všichni politici a aktivisti, kteří tlačili na přijímání imigrantů a vítali je, šli vysvětlit svůj postoj a konání pozůstalým po teroristických útocích ve Francii a obětem znásilnění v Německu.

S nesmírnou bolestí, ve které se odrážel i bezmocný vztek a lítost, jsem si vyslechla zprávy z večerní Paříže. Počty mrtvých rychle stoupaly a poslední číslo hovořilo o 129 mrtvých.

Politici v čele s Obamou a Hollandem trousili rádoby soucitné řeči, jak jsou v šoku a modlí se za Paříž a podobné bezzubé fráze.

Novinář Schneider, který patrně sám sebe povýšil na bezpečnostního analytika, nám důtklivě kladl na srdce, že teď jde hlavně o to se nebát a být na imigranty hodný a snažit se je získat na svou stranu, aby spolupracovali v boji proti terorismu a nenaštvali se a nemstili se třeba i u nás. Pánovi patrně uniklo, že přesně díky tomuto přístupu se z evropských států, kde jsou nejvyšší nepokoje přistěhovalců stalo to, co je nyní a právě v těchto státech se vrší teroristické útoky.

Nepochybně zvítězí následující volby Marine Le Pen, otázkou je, jestli ještě může zmoci něco v situaci, ve které je nyní díky desítkám let vstřícné proimigrační multikulturní politiky Francie.

Já bych si však přála, aby všichni ti, kteří tlačili na přijímání imigrantů a vítali je, šli osobně vysvětlit svůj postoj a konání pozůstalým po teroristických útocích ve Francii a obětem znásilnění v Německu. A není to jen Merkelová, ale samozřejmě i Hollande, Juncker, Dienstbier, Schwarzenberg, Kocáb, Šabatová a mnoho dalších a pak přijali svůj díl zodpovědnosti a někteří z nich si to šli odsedět.

Netrvalo to ani pár hodin a aktivisti vyrazili do útoku a dozvěděla jsem se, že vlastně největší zlo jsme my, protože z toho děláme bič na chudáky imigranty a nechceme je tu. Mainstreamový tisk zareagoval hned ráno, kdy se nás snaží přesvědčit, že imigranti jsou na naší straně, nyní je hlavně nejdůležitější, aby se nekřivdilo muslimům a nepřestali se přijímat další a další imigranti z muslimských států. Velmi dobře mé pocity shrnul Petr Robejšek zde a později ještě v rozhovoru zde, kdy se ptá, kolik mrtvých ještě bude potřeba, aby se stát začal starat místo toho, aby někomu neukřivdil, o své občany a jejich bezpečí a kdo se stará o křivdu, která byla spáchána na nevinných obětech tohoto útoku.

Ráda bych připomněla, jak málo lidí stačilo na teroristický útok na Dvojčata a jaký katastrofální dopad to mělo na celý svět. Takže - milý pane Pánku, Faltová, dovozci imigrantů a jejich podporovatelé, kteří jste jim rozdávali jablka, hadry, prachy, cenné rady, a přestože jste se někteří setkali s lidmi, kteří vám místo díků tvrdili, že vás zabijí (jak jsem se dočetla na vašich zápiscích), smetli jste to ze stolu s tím, že přece magoři jsou i v Evropě, jakož i milí pedagogové humanistických fakult, kteří jste tam studenty přímo vysílali: krev zabitých a trauma zbitých a znásilněných padá i na vaše hlavy, jakkoliv se tomu budete bránit a popírat to.

Nedoufám, že prozřete a změníte se (MUDr. Koukolík trefně popsal, co se děje v mozku fanatika a jak je nemožné ho přesvědčit zde), ale mám stále jiskřičku naděje, že se třeba rozsvítí v hlavách těch, kteří nejsou fanatici, aby si uvědomili, proč není dobré si tady dopřávat další rozrůstání muslimských komunit, protože především bychom měli být vděčni, že tohle peklo tady nemáme a snažit se to udržet. Teroristi nám tímto prohlášením fakticky vyhlásili válku. Netajili se ani tím, že s imigranty k nám pronikají bojovníci ISIS. Odpověď politiků? Represe projevů nesouhlasu a ostrakizace lidí, vyjadřujících se na sociálních sítích. Společná Evropa je odepsána, politická korektnost a tolerance k útočníkům je pro ni víc, než životy vlastních lidí a není ochotna se bránit. Musíme se spolehnout jen sami na sebe a bránit se sami.

Žádám politiky, aby:

1) urychleně začali stavět pořádné hraniční zábrany, jaké tady bývaly dřív, protože je vyloučeno, abychom se tomu v této fázi již vyhnuli. Neobstojí dřívejší výmluvy, že nejsou lidi a peníze. Stamiliony jdou na pomoc uprchlíkům - investujte je zde! Nestačí to? Nestačí lidi? Vyhlašte veřejnou sbírku, poproste dobrovolníky. Lidi vám rádi přispějí a přijdou pomoci, když nejste schopni a ochotni sehnat peníze a lidi na obranu státu. Plot se staví dlouho, prognóza reverzní vlny uprchlíků, vyhoštěných v budoucnosti z Německa k nám, je jasná a vy již více než půl roku přešlapujete na místě a neděláte nic! Plot už mohl být z velké části alespoň někde zatím postaven! Stavět ho, až se sem začnou valit lidi, je opravdu nanic.

2) ukončili jakékoliv přijímaní ilegálních migrantů. Je více než zřejmé, že u nás být nechtějí, protože jdou jako typičtí ekonomičtí migranti za lepším a jejich pobyt a následné vyhoštění působí jen potíže a vysoké náklady.

3) postavili právo šaría, jeho propagaci a vymáhání mimo zákon a

4) vyhostili ty muslimské skupiny, které za něj bojují, jakož i

5) rychlé vyhoštění všech hladovkářů a stěžovatelů, rváčů, násilníků a poškozovatelů majetku z řad již přijatých imigrantů a

6) okamžité opuštění EU, protože ve smrtelných křečích je ještě nebezpečnější, než kdykoliv před tím a čekat na její skon, by mohlo znamenat zajít s ní.

Autor: Dana Bočková | sobota 14.11.2015 2:51 | karma článku: 42.72 | přečteno: 4448x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 28.49 | Přečteno: 547 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 50 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 299 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 525 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...