Přijmou politici a vítací aktivisti svůj díl viny za to, co se stalo ve Francii?

Přála bych si, aby všichni politici a aktivisti, kteří tlačili na přijímání imigrantů a vítali je, šli vysvětlit svůj postoj a konání pozůstalým po teroristických útocích ve Francii a obětem znásilnění v Německu.

S nesmírnou bolestí, ve které se odrážel i bezmocný vztek a lítost, jsem si vyslechla zprávy z večerní Paříže. Počty mrtvých rychle stoupaly a poslední číslo hovořilo o 129 mrtvých.

Politici v čele s Obamou a Hollandem trousili rádoby soucitné řeči, jak jsou v šoku a modlí se za Paříž a podobné bezzubé fráze.

Novinář Schneider, který patrně sám sebe povýšil na bezpečnostního analytika, nám důtklivě kladl na srdce, že teď jde hlavně o to se nebát a být na imigranty hodný a snažit se je získat na svou stranu, aby spolupracovali v boji proti terorismu a nenaštvali se a nemstili se třeba i u nás. Pánovi patrně uniklo, že přesně díky tomuto přístupu se z evropských států, kde jsou nejvyšší nepokoje přistěhovalců stalo to, co je nyní a právě v těchto státech se vrší teroristické útoky.

Nepochybně zvítězí následující volby Marine Le Pen, otázkou je, jestli ještě může zmoci něco v situaci, ve které je nyní díky desítkám let vstřícné proimigrační multikulturní politiky Francie.

Já bych si však přála, aby všichni ti, kteří tlačili na přijímání imigrantů a vítali je, šli osobně vysvětlit svůj postoj a konání pozůstalým po teroristických útocích ve Francii a obětem znásilnění v Německu. A není to jen Merkelová, ale samozřejmě i Hollande, Juncker, Dienstbier, Schwarzenberg, Kocáb, Šabatová a mnoho dalších a pak přijali svůj díl zodpovědnosti a někteří z nich si to šli odsedět.

Netrvalo to ani pár hodin a aktivisti vyrazili do útoku a dozvěděla jsem se, že vlastně největší zlo jsme my, protože z toho děláme bič na chudáky imigranty a nechceme je tu. Mainstreamový tisk zareagoval hned ráno, kdy se nás snaží přesvědčit, že imigranti jsou na naší straně, nyní je hlavně nejdůležitější, aby se nekřivdilo muslimům a nepřestali se přijímat další a další imigranti z muslimských států. Velmi dobře mé pocity shrnul Petr Robejšek zde a později ještě v rozhovoru zde, kdy se ptá, kolik mrtvých ještě bude potřeba, aby se stát začal starat místo toho, aby někomu neukřivdil, o své občany a jejich bezpečí a kdo se stará o křivdu, která byla spáchána na nevinných obětech tohoto útoku.

Ráda bych připomněla, jak málo lidí stačilo na teroristický útok na Dvojčata a jaký katastrofální dopad to mělo na celý svět. Takže - milý pane Pánku, Faltová, dovozci imigrantů a jejich podporovatelé, kteří jste jim rozdávali jablka, hadry, prachy, cenné rady, a přestože jste se někteří setkali s lidmi, kteří vám místo díků tvrdili, že vás zabijí (jak jsem se dočetla na vašich zápiscích), smetli jste to ze stolu s tím, že přece magoři jsou i v Evropě, jakož i milí pedagogové humanistických fakult, kteří jste tam studenty přímo vysílali: krev zabitých a trauma zbitých a znásilněných padá i na vaše hlavy, jakkoliv se tomu budete bránit a popírat to.

Nedoufám, že prozřete a změníte se (MUDr. Koukolík trefně popsal, co se děje v mozku fanatika a jak je nemožné ho přesvědčit zde), ale mám stále jiskřičku naděje, že se třeba rozsvítí v hlavách těch, kteří nejsou fanatici, aby si uvědomili, proč není dobré si tady dopřávat další rozrůstání muslimských komunit, protože především bychom měli být vděčni, že tohle peklo tady nemáme a snažit se to udržet. Teroristi nám tímto prohlášením fakticky vyhlásili válku. Netajili se ani tím, že s imigranty k nám pronikají bojovníci ISIS. Odpověď politiků? Represe projevů nesouhlasu a ostrakizace lidí, vyjadřujících se na sociálních sítích. Společná Evropa je odepsána, politická korektnost a tolerance k útočníkům je pro ni víc, než životy vlastních lidí a není ochotna se bránit. Musíme se spolehnout jen sami na sebe a bránit se sami.

Žádám politiky, aby:

1) urychleně začali stavět pořádné hraniční zábrany, jaké tady bývaly dřív, protože je vyloučeno, abychom se tomu v této fázi již vyhnuli. Neobstojí dřívejší výmluvy, že nejsou lidi a peníze. Stamiliony jdou na pomoc uprchlíkům - investujte je zde! Nestačí to? Nestačí lidi? Vyhlašte veřejnou sbírku, poproste dobrovolníky. Lidi vám rádi přispějí a přijdou pomoci, když nejste schopni a ochotni sehnat peníze a lidi na obranu státu. Plot se staví dlouho, prognóza reverzní vlny uprchlíků, vyhoštěných v budoucnosti z Německa k nám, je jasná a vy již více než půl roku přešlapujete na místě a neděláte nic! Plot už mohl být z velké části alespoň někde zatím postaven! Stavět ho, až se sem začnou valit lidi, je opravdu nanic.

2) ukončili jakékoliv přijímaní ilegálních migrantů. Je více než zřejmé, že u nás být nechtějí, protože jdou jako typičtí ekonomičtí migranti za lepším a jejich pobyt a následné vyhoštění působí jen potíže a vysoké náklady.

3) postavili právo šaría, jeho propagaci a vymáhání mimo zákon a

4) vyhostili ty muslimské skupiny, které za něj bojují, jakož i

5) rychlé vyhoštění všech hladovkářů a stěžovatelů, rváčů, násilníků a poškozovatelů majetku z řad již přijatých imigrantů a

6) okamžité opuštění EU, protože ve smrtelných křečích je ještě nebezpečnější, než kdykoliv před tím a čekat na její skon, by mohlo znamenat zajít s ní.

Autor: Dana Bočková | sobota 14.11.2015 2:51 | karma článku: 42,72 | přečteno: 4448x
  • Další články autora

Dana Bočková

Co by řekl Havel

8.1.2017 v 11:47 | Karma: 36,42

Dana Bočková

Kladivo na čarodějnice

16.12.2016 v 10:07 | Karma: 38,70

Dana Bočková

Vize ministryně Marksové v praxi

15.11.2016 v 22:25 | Karma: 41,27

Dana Bočková

Končí svoboda pohybu?

29.3.2016 v 8:41 | Karma: 37,12
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5656x