Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spekulativní nadpis. Lze jen usoudit z toho, co řekl na jiné události v závěru svého politického působení. Zcela se ztotožnil s mezinárodním angažmá tehdejší americké administrativy, takže je reálný předpoklad, že by dnes by ronil slzy nad Clintonovou.

4 0
možnosti

Zajimave...a pri precteni Vaseho posledniho odstavce jsem si musel vzpomenout na slova nemeckeho kneze Martina Niemollera

https://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came_...

3 0
možnosti

Patrně by řekl, milá paní Bočková, nedelegujte na mne své vlastní svědomí, a své

vlastní projekce.:-)

3 0
možnosti

Nemyslím, že by pan Havel podporoval migraci a cenzuru, omezování svobod a pošlapávání pravdy ve jménu levicově neomarxistické snahy ovládnout Evropu. Evropská unie, kterou pan Havel podporoval a já osobně také, byla v té době o úplně něčem jiném, na jiných principech a s jinými cíly. To ,jaká je dnešní skutečnost , je katastrofa.

3 1
možnosti
Foto

Co by řekla Havel víme celkem přesně, řekl by zhruba to, co říkají v Bruselu a ve Washingtonu,.

4 4
možnosti
Foto

hlavně je to úplně jedno

1 0
možnosti
Foto

... velmi příznačná diskuze, obzvláště pak pod podobným článkem ;-D;-D;-D

5 0
možnosti

K tomu není co dodat ....... R^

2 0
možnosti

To, co píši v posledním odstavci - zaměřit se na to, co tomu řekneme my sami. :)

2 0
možnosti

J49a19n 15R53á66ž

8. 1. 2017 13:06

Hodně by záleželo v jaké funkci by to řekl. Jestli by to bylo v kruhu přátel na Hrádečku nebo to říkal jako president v Otázkách VM.

U málo koho došlo k takové změně osobnosti jako u Havla-disidenta a Havla prezidenta. Takže předjímat, co by říkal dnes, je velmi obtížné.

2 2
možnosti

Ano, v tom souhlasím, a nejen u Havla. Tvrdit, že by dnes někdo, kdo je mrtvý, řekl to či ono, vnímám jako manipulaci a pokus dát prostor vlastnímu názoru, podepřenému autoritou.

3 0
možnosti

To máte dobrý postřeh. Mě by i zajímalo, co by si Havel myslel o A. Šabatové (ombudsmanka, signatářka CH77) a jejím návrhu na regulaci internetových diskusí.

http://ceskapozice.lidovky.cz/omezit-svobodu-internetovych-diskuzi-dh8-/tema.aspx?c=A130916_103846_pozice_135955

Nebo o J. Macháčkovi, (aktualne.cz, signatář CH77) který navrhuje obnovit ve školách občanskou nauku a vysvětlit v ní dětem ty správné postoje.

http://www.lidovky.cz/machacek-turecko-je-nas-spojenec-daq-/monitor-jana-machacka.aspx?c=A151127_125607_monitor-jana-machacka_ELE

:-P

6 0
možnosti

Ano, to by bylo zajímavé slyšet. I za jeho života se řešila diskuzní žumpa, ale nepamatuji na žádnou regulaci diskuzí, ta začala později.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS