Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když to tyhle dospělé "děti" a "sirotci" zvládly přes několik zemí na černo a ilegálně až do Řecka, tak teď už žádnou další péči nepotřebují, to si pište. Spíš by vás mělo mrazit z toho, co je to asi za "děti" a čeho všeho jsou schopné.

https://www.wochenblick.at/schock-statistik-rund-39-000-deutsche-wurden-2017-opfer-von-migranten-kriminalitaet/

V roce 2017 byl každý třetí den v Německu někdo zavražděn rukou právě takového "sirotka" a jemu podobných migrantů z poslední vlny.

Přes sto lidí. Sto nevinných, bezbranných, naivních obětí. ;-€ Statistika úřadu pro kriminalitu. Žádné výmysly.

1 0
možnosti

Naprostý souhlas - jen bych dodal, že právě takto (mimo jiné) argumentoval Babiš. Myslím, že našich dětí, čekajících na rodinu, je víc než dost.

10 0
možnosti
Foto

Jistě,Česko je na tom tak špatně,aby k 4500 dětem českých alkoholiku,fetáku,gembleru a nezodpověných flákaču,kteří na své děti kašlou nemohlo přijmout 50 dalších,kteří o své rodiče přišli ve válce.Jsme opravdu chudáci....

0 10
možnosti

Na hlavní straně i.dnes je otvírák s titulkem Uprchlické tábory v Řecku jsou přeplněné, děti trpí úzkostmi a ubližují si. Mj. v článku zazněla informace, že v uprchlických táborech na řeckých ostrovech, které mají kapacitu 6 400 lidí, žije dnes 20 500 osob.

Přeji všem soucitným dámám laskavého srdce příjemné počtení!

6 1
možnosti

Paní Bláhová, zkuste přijet na tábor pro děti z DD jako výpomoc. Takto pomáhá třeba má dcera. Budete žasnout, jaké měly osudy, kolik trpí elektivním mutismem, sebepoškozováním, kolik jich bylo znásilněných a bitých. Je s podivem, že při vašem soucitu, který projevujete právě nyní, jste si toho dosud nikdy nevšimla a neměla potřebu s tím něco udělat.

Naprosto nepochybuji o tom, že děti se v těchto táborech dobře nemají, ale tak jako Červený kříž po válce nevozil děti z Německa či od nás pryč, je potřeba jim především se vrátit domů, dohledat příbuzné, vybudovat dětský domov v místech, kde není nebo kde je míst málo a pomáhat tam.

Je to velmi těžké. Švagrová je z Etiopie a pomáhala tam, jak se dalo, stejně jako má spolužačka v tamní nemocnici. Děti tam umíraly hlady u cesty nebo i nemocnici, bylo to velmi smutné. Utrpení je všude, stejně jako možnosti pomoci. Mělo by to ale vyplynout ne z nějakého okamžitého popudu a mediální manipulace, kdy nám někdo přikáže, kterými lidmi se musíme dojmout a pomoci jim.

5 0
možnosti

:-)......Včera večer v Událostech komentářích byla paní Šojdrová a dr. Válková. Bylo to výživné. Šojdrová, jako zástupce lidovců v EU toho jen využila k napadení Babiše, který prohlásil, že žádné imigranty nebereme. Válková ji pěkně solila, Šojdrová potila krev. Doporučuji najít v archivu TV, stojí to za to! R^R^R^

9 0
možnosti
Foto

Tak on je opravdu dost rozdíl prchat z války v situaci,kdy jsou rodiče děcka zabiti ve válce než sitauce dětí,kteří rodiče mají.Ovšem rodiče,kteří v době míru na ně kašlou,nebo se vlastní nezodpovědnosí dostanou do problému.Pokud jde o hostitelskou péči,tak to jsou právě rodiče,kteří děcku z Dětského domova zabrání,aby mu někdo v hostitelské péči pomohl.Jak jistě víte,v domovech jsou většinou větší skupiny sourozencu a samotného jednoho z nich na hostitelku nepustí,protože by mu ostatní sourozenci záviděli.Pro nás jako žadatele o hostitelskou péči se nenašlo v celém kraji ani jedno vhodné dítě.Jinak dětem v našich Dětských domovech přeji,aby jim pomohli všichni ti co tu vyřvávájí proti syrským dětem.....

4 1
možnosti

Tak já především neprohlašuji, že nějakým syrským pomůžu. To je apel na těch 50, aby se zamysleli, komu je třeba pomoci.

1 0
možnosti

V jedné vypjaté diskuzi na toto téma, jsem ve své podstatě pár slovy vyjádřila totéž. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to tak vnímá...

6 0
možnosti
Foto

Ano, potkali jsme se ve vypjaté diskuzi pod sluníčkovým Vlkem.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS