Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

20. 7. 2010 20:06
Tak jsem se opět skvěle pobavila !!!

Dano, ještě: "Musíme si promluvit."..... "Sakra." Ludmila ;-D;-D;-DR^R^R^

0 0
možnosti
AP

shrink

20. 7. 2010 19:48
Mě to pobavilo,

právě tím, že (alespoň já to tak pochopila), že jste to psala s nadázkou a sama tomu nevěříte. Ty postřehy mi přišly vtipné. Já se u amerických filmů směju (nebo spíš odcházím, vypínám, ignoruji, ne všechny, samozřejmě), když herci hrají tak, že i kdyby nemluvili, z mimiky je vše jasné. Jako kdyby byl divák naprostý idiot :-)

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

20. 7. 2010 14:40
A víte...

...proč Chuck Norris spí s lampičkou?;-) I tma se ho totiž bojí;-D

0 0
možnosti
C

Caveat

20. 7. 2010 4:13
Na to aby to bylo vtipný je to moc slabý

Pár let jsem tam strávil a jsou i takoví, jako se o nich píše, ale jsou i horší. Ještě víc studujte filmy, třeba na něco přijdete. Myslíte si že jsou Indové jako ve filmech Bollywoodu? Vím, že se snažíte o legraci, ale moc vtipný to není a to nemám Amíky moc v lásce.

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

20. 7. 2010 8:08
Re: Na to aby to bylo vtipný je to moc slabý

 

Humor je věc individuální, pokud vám nesedí můj, napište svůj článek, možná se zas nebudu nad ním bavit já, nebo naopak, budu řvát smíchy - tím líp, humoru je ho stále méně. Že bych neměla ráda Amíky, o tom nemůže být řeči. Pokud mi někdo vadí, buď je to konkrétní jedinec nebo politika konkrétního státu, ale nikdy ne národnost.

0 0
možnosti
NSDG

nosferatu symphonie des graunes

20. 7. 2010 1:41
nenatocilo sa!

ale natoci sa ked dozreju ludia s vkusom a nebudu tocit len shooting, drugs a o komunizme. Cital som clanok na anglickej stranke a hodnotia ceske filmmaking ako porad dokola o komunizme, skoda ze spusta dobrych komeedi zostane lost in translation

0 0
možnosti
BD-O

big daddy - overhauled

20. 7. 2010 1:07
.

test: coura R^

0 0
možnosti
B

bear64

20. 7. 2010 1:18
Re: .

;-D

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

20. 7. 2010 0:55
Soudit zemi na základě filmů????

Nevím, zda kolega bloger, který popsal USA mám být já, ale pokud ano, těšte se na pokračování:-) mého článku.

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

20. 7. 2010 8:09
Re: Soudit zemi na základě filmů????

Já nejsem přítel žádného posuzování národů jako celku, natož pak kontinentu a už vůbec nesoudím realitu z filmů. Nechápu, že jste to mohl vzít vážně. :-)

0 0
možnosti
W

Wendolene+

20. 7. 2010 0:18
No hezky pokus, ale ja to vidim takto

Takze jenom podle filmu, ano?

Amici jsou cudni, slysi li ve 2 rano v  dome zlodeje, nejdriv si pres pyzamo daji zupan, aby nahodou zlodej/vrah nevidel jejich pyzamo ci rysujici se postavu. Mezitim sice muze zlodej/vrah zapalit/vykrast/vyvradit pul domu, ale hlavne ze mame zupan, ze jo? Sport jedine golf nebo behani, jdu si zabehat, milacku. Take vetsinou maji psa, a syna a dceru, vyvazena rodina.

Kdyz si delaji caj ( ktery se temer v USA nepije, mluvim o horkem caji, ne ledovem), tak si zasadne nechavaji pytlik v hrnku, a tak to piji.

Deti neodmlouvaji, zasadne poslouchaji a jsou jako mali roboti, Ano mami, ne tati, miluji te, dobrou noc....

Jenze to je rypani na zaklade hloupych filmu. i Cesko uz ma svoje kyce. A Cesi nemluvi jako v Hrebejkovych filmech atd.

0 0
možnosti
BD-O

big daddy - overhauled

19. 7. 2010 23:32
byste

byla excelentní svazácká nástěnkářka, zaplať pánbůh, že je vaše doba pryč :-)

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

19. 7. 2010 23:31
V kazdem pripade...

...Americane jsou docela normalni lide...O dve tridy zdvorilejsi nez Cesi. Co se tyce filmu, souhlasim,ze 90% produkce za moc nestoji. a druhou stranu my zase neumime udelat naprosto zadny velkofilm. Dobre ceske filmy existuji, nicmene vsechny jsou starsiho data a kdyz ne vsechny, pak tedy skoro vsechny. Za poslednich 15 let se kvalitniho nenatocilo zhola nic. Krecovitost, zamereni na vulgarni slova, plochy dej. Snad nejvetsi katastrofou ceske tvorby jsou serialy, ktere4 si nic nezadaji s tolik kritizovanou a vysmivanou mexickou Esmeraldou. Ulice, ordinace v jakesi zahrade, VKV, pak jeste to o tom letisti...jednim slovem strasne. Krom hrozneho scenare (dusevni uvedomelost kdejakeho batolete je zarazejici, 5tilety synek vam promluvi do duse jako zaslouzily knez) jsou zarazejici "herecke" vykony. Pri tom plati, ze cim mladsi postava, tim tragictejsi projev. Ve filmu by snad uz ani nepusobilo rusivym dojmem, kdyby "herci" drzeli v rukou papiry s textem, nebot presne tak dialogy pusobi.

0 0
možnosti