Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I62v61o 45B93o57u94š80e

22. 3. 2016 20:11

"Politik, pro kterého bezpečnost vlastních lidí není absolutní prioritou, by měl okamžitě odstoupit, protože není schopen plnit základní a nejdůležitější funkci státu - ochranu vlastních občanů"

Nojo, ale co když ty bomby odpalují vlastní občané jako v tomto případě? Taky chránit?

0 0
možnosti

V momentě, kdy se toto děje, lze vyvodit jen pro sebe konsekvence do budoucnosti a bylo dost času se o tom poučit, když odcházely hromadně tisíce mladých bojovat do IS ze západních zemí, a to často i vysokoškoláků a dětí, kterým zdánlivě nic nechybělo.

My se z toho ještě můžeme poučit, když tu tato ghetta nemáme a oni mají 20-30 let náskok, oni už těžko.

3 0
možnosti

Obávám se, že veškeré diskuze se štěpí na dva myšlenkové základní proudy - jeden říká, že bližší košile než kabát a je čas se starat o své bezpečí a o budoucí bezpečí našich potomků.

Druhý říká, že navzdory jakékoliv nebezpečnosti musím pomáhat druhým, i kdyby mne to mělo stát život, že se nechám raději zabít nebo obsadit, ale hlavně nebudu bojovat.

A tyto proudy se nikdy nedomluví.

Nezažili jsme válku, nezažili jsme obranu území, hlad, zabíjení druhých, vše je pro nás samozřejmost. Kdybychom to zažili, budete tu jen málo lidí, kteří by se klonili ke druhému proudu. Část z nás stále věří tomu, že když budeme hodní, tak ostatní budou hodní na nás.

6 1
možnosti

Obávám se, že hlavním důsledkem podobných občasných teroristických útoků v Evropě nebude sama smrt nevinných obětí (jakkoliv je hrozná), ale změna společenského smýšlení směrem k hledání nového Hitlera.

2 5
možnosti

Bagatelizujte uprchlický problém, hledejte omluvu pro zvěrstva, které páchají, odmítejte naše právo bránit se, vycházejte jim všemožně vstříc a můžete si být jist, že už se nějaký ten Hitler najde.

13 0
možnosti
Foto

To je všechno hezké, ale jaké řešení si představujete? Začít střílet na všechny strany? Násilím vyhnat všechny muslimy z Evropy by se neobešlo bez masakrů, jaké jsme tu neměli od druhé světové války.

3 7
možnosti

Tak co navrhujete? Vzdát se bez boje?

8 0
možnosti

Teroristický útok v Evropě bohužel není nic nového. IRA, RAF, ETA, islámští radikálové, nebo před nedávnem německý pilot dopravního letadla.

0 1
možnosti
Foto

Ach, to je krásné, tak pěkně od srdce. Jen vás mohu ujistit, že ani ten nejlepší politik podle vašeho gusta vás nemůže stoprocentně ochránit od toho, abyste se nestala obětí teroru. Pokud přesto takového najdete, tak vám bude lhát. Budete spokojena?

2 2
možnosti

Jistě. Ale pravděpodobnost bude diametrálně jiná, když tu bude žít sto tisíc muslimů, nebo když tady islám bude postaven mimo zákon.

9 0
možnosti

J98á28n 49L46o19s78k96o53t

22. 3. 2016 14:21

Politik, pro kterého bezpečnost vlastních lidí není absolutní prioritou, by měl okamžitě odstoupit, protože není schopen plnit základní a nejdůležitější funkci státu - ochranu vlastních občanů! R^R^R^ Pravda pravdivá pani Bočková.

6 0
možnosti

Prý se hlavně nesmíme nechat zastrašit. Jestli mám mluvit za sebe, tak strach rozhodně necítím. Jsem jen neskutečně nasranej.

14 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti

Kdyby je alespon internovali, tak by se to dalo pochopit jako low cost valka. Pozvou si nepritele k sobe a usetri na preprave vojaku k nim. Ale voni ne voni kapitulovali.

2 0
možnosti
Foto

I21v54a73n 68M48a38r13e53k

22. 3. 2016 14:05

. . . . . . .Stejná "písnička" a stejné krokodýlí slzy. RvRvRv

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS