Diskuse

Pan Brady se vrací z životního tripu a rebelové chystají nepokoje i placky s Hermanem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky všem diskutérům za názory, takhle živá diskuze ještě pod mým článkem nebyla. :-) Je vidět, že toto jsou skutečně témata, která už přetékají z vroucího hrnce a je třeba o nich mluvit. Škoda jen, že se to děje takový vypjatým způsobem, který poltí společnost a víří zbytečné vášně.

3 0
možnosti
Foto

Tak to jste měla poděkovat především paní Pasekové. Polovina příspěvků je z její dílny :-)

0 2
možnosti

Skvely clanek moudreho cloveka. Skoda jen, ze kopirky takove 'neberou'. Coz se v opacnem pripade rici neda.

0 0
možnosti

". Jak málo z nich dokáže říci, proč demonstrovali za změnu vysokoškolského zákona, co obdivují na K. Schwarzenbergovi, T. Halíkovi, M. Putnovi ap., jaké jsou důsledky migrační vítací politiky a co hodlají podniknout, až tu i na jejich vkus bude migrantů dost.

Zdroj: http://bockova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=564091

A ptala jste se jich? Mořná máte pravdu, ale řekněte, to tvrzení je váš odhad, nebo výsledek nějakého seriozního průzkumu?

2 0
možnosti
Foto

S dovolením za sebe - v obklopení mladými VŠ - je to pro ně někdy docela brutální švanda. Akademičnost dnešních VŠ upadá, dokáží popsat libost a nelibost (jakože Zeman je hnusák a alkoholik - Karel je kníže a žoviální, je sním sranda...a nesou si spousty zdeformovaných názorů - podle toho, kdo jim co nalil do hlavy na ZŠ a SŠ....kritické myšlení a samostatný náhled opravdu chybí.

10 0
možnosti
Foto

RvRvRv ... není myslím nic víc, co k tomu lze dodat:-/

2 2
možnosti

..... ale to je dobrý poznávací znamení ta placka s Hermanem, nějak sa vymezit musijou,- na druhou stranu máte hnedle jasno s kem máte tu čest, žejo V!

1 1
možnosti
Foto

Brácha na placce nosíval Sabrinu - měla jen kšandy přes bradavky. I teď by ale udělala větší službu než pan H..;-D

1 2
možnosti

O47n73d68ř37e89j 16N38ý43č

1. 11. 2016 12:24

Žasnu jak snadno se dají zmanipulovat dospělí jedinci kteří jsou schopní svoje myšlení vyměnit za až fanatický obdiv k Zemanovi a převzít všechny jeho názory za své a uctívat je jako slovo boží bez možnosti jakékoliv kritiky.

8 1
možnosti

Asi vás zklamu, ale nejsem ani volič, obdivovatel ani příznivce Zemana, a už vůbec ne jeho nekritický uctívač nebo člověk, který by bral všechny jeho názory. A nevidím, že by se někdo v této diskuzi takto projevil. To si tam dosazujete ve své silné nelibosti nad kritikou toho, co uctíváte, vy. ;-)

2 0
možnosti

Vy asi moc velký demokrat nebudete, že ne ?

5 1
možnosti

Mám pocit, že pro mnoho (mladých) lidí znamená Herman s doutníčkem, tmavými brýlemi a kšiltovkou jen další happening, stejný jako kníže s čírem nebo kníže jako James Bond. I Herman teď na placce vypadá jako mafián a to je přece odvaz oproti buranovi z lontu.

Tito lidé se nezabývají důsledky této rebélie, politika je nezajímá.

6 1
možnosti
Foto

Oni se vůbec pramálo zabývají důsledky, tak nějak obecně.

2 0
možnosti

Myslíte si tedy, ýe se pan Herman neměl s dalajlámou setkat? ̈ ̈

0 0
možnosti

Ne, to si nemyslím. Otázkou je, na jaké úrovni, jak a kdy a v tom je problém, ke kterému asi bylo řečeno v médiích ze všech možných stran to podstatné. Jinak ať se setkává, s kým libo, jako my všichni ostatní.

Pokud je pan Herman jeho obdivovatel, proč se s ním nesetkával a nehovořil dříve? Proč neprotestoval proti politice orientované na Čínu a slyšíme o něm až dnes? Já v tom prostě vidím politický kalkul, faleš.

0 0
možnosti