Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Myslím si, že jen soldateska dostala pokyn rozjet hon, tak se činí za každou cenu p. Okamuru zlikvidovat. Co kdyby náhodou splichtili vládu s důvěrou většiny.:-)

12 2
možnosti
JZ

Jistě, někdo mu ta slova vložil do úst a se zbraní v ruce ho donutil je říct, aby ho teď mohli pronásledovat. Pokud vím, Okamuru ani Roznera nikdo nepopotahuje za zpochybnění částky nebo za názor na řešení situace, ale za něco úplně jiného.

2 0
možnosti
JS

Pruvodnim zjevem zbabelosti a kolaborace je vzdycky pokrytectvi. Stejnym zpusobem resi nyni Nemci antisemitizmus nove prichozich muslimskych migrantu. Poradaji pro ne povinne zajezdy do byvalych koncentracnich taboru. Mozna, ze k tomuto ucelu budou vybrany i Lety.

5 0
možnosti
Foto

Myslím si, že takové exkurze budou mít spíše opačný účinek.

2 0
možnosti
Foto

Možná se v tomto státě, kde na nic neustále nejsou peníze, nějací kulturně vzdělaní, ale naprosto bláhoví a naivní lidé domnívají, že k důstojnému památníku v Letech (aby jej přece mohlo navštívit co nejvíce lidí, za peníze z EU v rámci další "Strategie romské integrace" po roce 2020) - bude muset samozřejmě vést nejen dálnice, ale také železniční rychlíková trať s nedalekou zastávkou a také malé mezinárodní letiště s hotelovým komplexem.

9 0
možnosti
Foto

Pracovních táborů jako Lety pro potřeby válečného hospodářství s lacinou pracovní silou vzniklo na území protektorátu 600 a z toho 52 pobočných koncentračních táborů, třeba pobočka tábora Osvětim. Cikáni tvořili asi 10–25 % internovaných. Tábor v Letech s převahou etnicky cikánského obyvatelstva byl v provozu jeden rok (od 2. 8 1942 do 6. 8. 1943). Pak byl spálen v důsledku vypuknutí břišního tyfu. Nechápu proč jako památník utrpení cikánů byl zvolen právě tábor Letech. Na druhou stranu, kdo zná místa, kde byly pobočné koncetrační tábory.

17 0
možnosti
DB

Díky za upřesnění.

2 0
možnosti